0

پنج نکته طلایی (Oct-28)

نشست بانک مرکزی اروپا در هفته ای شلوغ برای بانک های مرکزی برگزار می شود. در سراسر اقیانوس اطلس، دموکرات ها در تلاش برای توافق هستند که چگونه هزینه های سنگین خود را تامین کنند، در حالی که شرکت ها به طور فزاینده ای به بخش سبز برای جمع آوری پول نگاه می کنند. وال استریت قرار است با ادامه فصل درآمد،  با درخشش فورد، بالاتر باز شود. در حالی که بازار نفت خام پس از افزایش چشمگیر موجودی انبارهای ایالات متحده کاهش می‌یابد.

 

۱٫ جلسه بانک مرکزی اروپا

در بحبوحه فشار فزاینده برای مقابله با افزایش قیمت ها، بانک مرکزی اروپا اواخر روز پنجشنبه، در هفته شلوغی برای بانکداران مرکزی جهان تشکیل جلسه می دهد.

بانک مرکزی اروپا در ساعت ۱۵:۱۵ سیاست خود را بدون تغییر نگه می‌دارد و رئیس‌جمهور کریستین لاگارد احتمالاً زمینه را برای عقب نشینی برنامه خرید دارایی خود در نشست دسامبر خود فراهم می‌کند.

با این حال، او احتمالا یک بار دیگر تاکید می کند که بانک مرکزی اروپا عجله ای برای افزایش نرخ بهره ندارد، حتی با وجود اینکه تورم با سریع ترین نرخ از سال ۲۰۰۸ افزایش یافته است و برخی از همتایانش در حال حاضر نرخ های خود را افزایش داده اند یا برای این کار برنامه ریزی کرده اند.

اوایل پنجشنبه، بانک مرکزی ژاپن نرخ بهره و برنامه های خرید دارایی خود را بدون تغییر نگه داشت، اما رشد اقتصادی و پیش بینی تورم خود را کاهش داد. علاوه بر این، بانک مرکزی استرالیا تصمیم گرفت از هدف بازدهی اوراق قرضه خود دفاع نکند و انتظارات برای نشست سیاستگذاری ماه نوامبر خود در روز سه شنبه را افزایش داد.

بانک مرکزی کانادا نرخ بهره کلیدی خود را در روز چهارشنبه ۰٫۲۵ درصد نگه داشت و اعلام کرد که به برنامه خرید اوراق قرضه پایان می دهد. همچنین نشان داد که می تواند تا آوریل ۲۰۲۲ نرخ بهره را افزایش دهد.

 

۲٫ دموکرات ها بر سر لایحه هزینه ها مبارزه می کنند

دموکرات ها در مجلس نمایندگان و سنا روز چهارشنبه نتوانستند بر سر نحوه پرداخت لایحه هزینه های هنگفت پیشنهادی حزب به توافق برسند.

این در حالی است که رئیس کمیته نگارش مالیات مجلس گفت که پیشنهاد وضع مالیات بر دارایی های میلیاردرها در مذاکرات بر سر اقدامات درآمدی برای پرداخت این لایحه کنار گذاشته شده است.

رویترز گزارش داد، جو بایدن، اکنون به کنگره خواهد رفت تا قبل از عزیمت به گردهمایی رهبران گروه ۲۰ در رم، توافقی یا حداقل چارچوبی از یک توافق را در مورد برنامه کل هزینه خود تضمین کند. پس از آن نشست آب و هوای سازمان ملل در اسکاتلند برگزار شد.

تلاش او برای اجرای دستور کار قانونی خود این تردید را ایجاد کرده است که ایالات متحده می تواند جهان را در مبارزه با تغییرات آب و هوایی یا بهبود اقتصادی پس از همه گیری رهبری کند.

 

۳٫ سهام بالاتر باز می شود. فورد می درخشد

سهام ایالات متحده قرار است بالاتر باز شوند و به لحن قوی ناشی از فصل سود تا حد زیادی مثبت ادامه دهند و فورد در حال درخشش باشد.

تا ساعت ۱۳:۴۰، معاملات آتی داوجونز ۵۰ واحد یا ۰٫۱ درصد افزایش یافت، معاملات آتی S&P 500 نیز ۱۰ واحد یا ۰٫۲ درصد افزایش یافت و معاملات آتی Nasdaq 100 نیز ۷۵ واحد یا ۰٫۵ درصد افزایش یافت.

سهام فورد پس از اینکه غول خودروسازی اواخر چهارشنبه سود سه ماهه سوم را قوی‌تر از حد انتظار اعلام کرد و پیش‌بینی درآمد کل سال خود را افزایش داد، سهام فورد ۹ درصد بالاتر پیش از بازار معامله شد، زیرا تقاضای قوی برای کامیون‌هایش به جبران ضربه ناشی از کمبود جهانی نیمه‌رسانا کمک کرد.

سیل درآمدها قرار است روز پنجشنبه ادامه پیدا کند و سازنده آیفون اپل (NASDAQ:AAPL)، بزرگترین شرکت در جهان، و غول خرده فروشی آنلاین آمازون (NASDAQ:AMZN) در کانون توجه قرار دارند.

سرمایه گذاران همچنین اولین برآورد رشد تولید ناخالص داخلی سالانه سه ماهه سوم را از نزدیک مورد بررسی قرار خواهند داد. انتظار می‌رود این انتشار نشان دهد که رشد به ۲٫۷ درصد کاهش یافته است، کندترین سرعت آن در بیش از یک سال گذشته و نسبت به رشد ۶٫۷ درصدی سه ماهه قبل کاهش یافته است.

 

۴٫ به اوج گرفتن صدور اراق سبز

شرکت‌ها تحت فشار فزاینده سرمایه‌گذاران برای بهبود اعتبار سبز خود هستند و شروع به پاسخگویی با انتشار اوراق قرضه محیطی، اجتماعی و حاکمیتی برای جمع‌آوری پول برای پروژه‌های کم کربن کرده‌اند.

بر اساس نظرسنجی موسسه Climate Bonds Initiative، انتظار می رود سرمایه گذاری در این اوراق به اصطلاح سبز دو برابر شود و تا پایان سال ۲۰۲۲ برای اولین بار در یک سال به ۱ تریلیون دلار برسد.

این نهاد غیرانتفاعی مستقر در لندن همچنین پیش‌بینی کرد که انتشار اوراق قرضه سبز به رکورد ۵۰۰ میلیارد دلار در سال جاری خواهد رسید که از ۲۹۷ میلیارد دلار در سال گذشته افزایش یافته است.

 

۵٫ نفت خام متحمل ضررهای متوالی در ذخایر آمریکا، مذاکرات ایران می شود

قیمت نفت در روز پنجشنبه ریزش کرد و برای دومین روز متوالی پس از اینکه ارقام رسمی نشان داد که ذخایر نفت خام ایالات متحده در هفته گذشته جهش شگفت‌انگیزی داشت، کاهش یافت.

تا ساعت ۱۴:۰۰، قیمت نفت خام آمریکا پس از افت ۲٫۴ درصدی در روز چهارشنبه، ۰٫۶ درصد کاهش یافت و به ۸۲٫۱۹ دلار در هر بشکه رسید و به پایین‌ترین حد یک هفته اخیر رسید. بهای معاملات آتی برنت ۰٫۷ درصد کاهش یافت و به ۸۳٫۳۰ دلار در هر بشکه رسید و به پایین ترین سطح خود در دو هفته گذشته، سقوط کرد.

وزارت انرژی ایالات متحده اواخر روز چهارشنبه اعلام کرد، ذخایر نفت خام آمریکا در هفته گذشته ۴٫۳ میلیون بشکه افزایش یافت که بیش از دو برابر افزایش ۱٫۹ میلیون بشکه ای مورد انتظار و بسیار بیشتر از افزایش ۲٫۳ میلیون بشکه ای پیشنهاد شده توسط مؤسسه نفتی آمریکا در روز سه شنبه است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.