0

پنج نکته طلایی (Nov-23)

دلار پس از اخبار مثبت واکسن، این بار از AstraZeneca، ضعیف شد و دارایی های پرخطر افزایش یافت. یک قاضی فدرال در پنسیلوانیا دادرسی را با هدف لغو نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده ارائه داد. بازارهای سهام ایالات متحده برای یک شروع مثبت آماده شده اند. اما در اروپا داده های PMI تصویری ضعیف از اقتصاد ارائه می دهند، حتی در حالی که برخی از کشورها به دنبال کاهش قرنطینه ها هستند. در همین حال، قیمت نفت به بالاترین سطح خود از ماه آگوست رسیده است.

 

۱- افت دلار با افزایش خوش بینی های ناشی از اخبار واکسن

با اخبار مثبت تر در مورد تولید واکسن برای درمان Covid-19 ، دلار سقوط کرد و دارایی های خطرناک در سراسر جهان افزایش یافت.

کمپانی AstraZeneca (NASDAQ: AZN) گفت: داروی تولیدشده با دانشگاه آکسفورد تا ۹۰٪ در یک آزمایش گسترده مثبت بوده است و اکنون بلافاصله داده ها یش را به مقامات سراسر جهان که چارچوبی برای تأیید دارو دارند، آماده می کند.

طبق گفته بلومبرگ، داروی آسترا-آکسفورد ۴۰٪ از کل فروش واکسن Covid-19 را که تاکنون با کشورهای با درآمد پایین و متوسط توافق کرده است، از این رو واکنش مثبتی در بسیاری از ارزهای بازار در حال ظهور در اوایل تجارت روز دوشنبه وجود دارد. رند آفریقای جنوبی، روبل روسیه و پزوی مکزیک همه ۰٫۵٪ یا بیشتر رشد کردند.

اواخر هفته ی گذشته، اداره غذا و داروی ایالات متحده مجوز استفاده اضطراری را به داروی تجربی Regeneron داده است.

 

۲- پنسیلوانیا شکایت ترامپ را رد کرد

یک قاضی فدرال در پنسیلوانیا دادخواست وکالت رئیس جمهور دونالد ترامپ را که با هدف لغو نتیجه انتخابات بود، رد کرد و آخرین مانع اصلی اعلام برنده رسمی جو بایدن را برطرف کرد.

قاضی متیو بران حکم داد که تیم ترامپ “استدلال های قانونی تند و تیز و بدون شایستگی و اتهامات احتمالی و بدون شواهد” را ارائه داده است.

ترامپ ، که در نشست G20 رهبران جهان در مورد واکنش جهانی به ویروس همه گیر کرونا، جلسه را برای رفتن به زمین گلف ترک کرد، اواخر روز یکشنبه هنوز در توییت هایش از احتمال تقلب در انتخابات  صحبت می کرد.

گزارش شده است که رئیس جمهور منتخب جو بایدن این هفته قرار است منصوبان خود را در سمت های اصلی دولت معرفی کند و گزارش ها حاکی از آن است که او از آنتونی بلینکن برای وزیر خارجه استفاده خواهد کرد. بلینکن بین ۲۰۱۵-۲۰۱۶ به عنوان معاون SoS خدمت کرده بود.

 

۳- سهام بالاتر باز می شوند

قرار است بازارهای سهام ایالات متحده در میان چشم انداز پایان عدم قطعیت در مورد انتخابات و خبرهای فزاینده افزایشی در مورد واکسن ، قیمت های بالاتری را به خود ببیند.

تا ساعت ۱۵:۰۰، معاملات آتی Dow 30 با ۲۰۰ واحد افزایش، ۰٫۷٪ رشد داشت، در حالی که معاملات آتی S&P 500  ۰٫۶٪ و معاملات آتی Nasdaq  ۰٫۳٪  افزایش داشتند.

پس از آنكه استیو سیسولاك، فرماندار نوادا، حداكثر استفاده از ظرفیت را در کازینوهای این ایالت برای كاهش سرعت گسترش ویروس کرونا به ۲۵ درصد کاهش داد، سهام احتمالاً مورد توجه قرار خواهد گرفت. پس از آنکه مرکز کنترل بیماری هشدارهای خود را در مورد سفرهای دریایی به بالاترین سطح قرار داد، می توان خطوط کروز را نیز مورد توجه قرار داد.

 

۴- اوضاع فرانسه و انگلیس با پایین آمدن PMI رو به آرامش می رود

اقتصاد اروپا برای اولین بار در پنج ماه تحت فشار محدودیت های قرنطینه در ماه نوامبر منقبض شد.

شاخص های اولیه خرید مدیران از IHSMarkit تصویری کاملاً ضعیف ارائه می دهد که PMI منطقه یورو از ۵۰٫۰ در ماه اکتبر به ۴۶٫۱ سقوط می کند. تولیدات فرانسوی و خدمات آلمانی بیش از حد انتظار کاهش یافتند.

در اخبار مثبت تر، فرانسه اعلام کرد که در پاسخ به کاهش شدید عفونت های جدید Covid-19، فروشگاه های غیر ضروری را پیش از کریسمس بازگشایی خواهد کرد، در حالی که انتظار می رود انگلیس اواخر روز دوشنبه اعلام کند که برخی اقدامات قرنطینه از اول دسامبر کاهش می یابند.

 

۵- نفت در حالی افزایش می یابد که شورشیان یمنی مدعی حمله عربستان هستند

پس از گزارش حمله نظامی شورشیان حوثی یمن به مرکز ذخیره و توزیع نفت عربستان سعودی، قیمت های نفت خام به بالاترین سطح از ماه آگوست رسید.

سعودی آرامکو (SE: 2222)، صاحب تاسیسات، هیچ حمله را تأیید نکرده است.

این اعتصاب همزمان با خبر ملاقات محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی با بنیامین نتانیاهو ، نخست وزیر اسرائیل، اولین دیدار شناخته شده بین سران دولت های سعودی و اسرائیل بود.

تا ساعت ۱۵:۰۰، هر بشکه معاملات آتی نفت خام آمریکا با ۰٫۴٪ افزایش به ۴۲٫۸۲ دلار رسید، در حالی که هر بشکه معاملات آتی نفت برنت با ۰٫۵٪ افزایش به ۴۵٫۵۹ دلار رسید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.