اکسون موبایل می تواند سود سه ماهه بی سابقه ای را در سه ماهه اول از قیمت نفت و گاز تا ۹٫۳ میلیارد دلار گزارش کند. در طول سه ماهه منتهی به ۳۱ مارس، سود عملیاتی اکسون از تجارت نفت و گازش می تواند ۱٫۹ تا ۲٫۷ میلیارد دلار بیشتر نسبت به سه ماهه قبلی یعنی ۶٫۶ میلیارد دلار افزایش یابد.
جنگ در اوکراین قیمت نفت را تا ۲۵ درصد در سه ماهه پیش به میانگین ۱۱۴ دلار در هر بشکه رساند که بالاترین قیمت در هفت سال گذشته است.نتایج سود اکسون نشان می دهد که سایر شرکت های حوزه انرژی می توانند سودهای مشابهی از قیمت نفت ببینند که در نهایت می تواند قانونگذاران ایالات متحده و اتحادیه اروپا را ترغیب کند که مالیات های بادآورده ای را بر شرکت های نفت و گاز اعمال کنند.
با این حال، نتایج نهایی سود سه ماهه نیز ممکن است تحت تأثیر تصمیم اکسون برای خروج تدریجی از روسیه پس از تهاجم این کشور به اوکراین قرار بگیرد. این اقدام می تواند منجر به مصادره دارایی های ۴ میلیارد دلاری اکسون و ضربه ۱ تا ۲ درصدی تولید و درآمد شود.سود عملیاتی اکسون از تجارت پالایشی می تواند ۳۰۰ میلیون دلار افزایش یابد، در حالی که واحد مواد شیمیایی این شرکت ممکن است شاهد کاهش ۳۰۰ میلیون دلاری نسبت به سه ماهه قبل باشد.
بر اساس گزارش Refinitiv، تحلیلگران انتظار دارند اکسون درآمد هر سهم را در سه ماهه اول ۲٫۱۲ دلار گزارش کند که نشان دهنده رشد بیش از ۲۰۰ درصدی است.
تحلیلگر گلدمن ساکس گفت که این به روز رسانی نشان می دهد که EPS احتمالاً مطابق با تخمین خواهد شد . اکسون قرار است نتایج رسمی را در ۲۹ آوریل گزارش کند. تحلیلگران انتظار ۲۶٪ بازدهی کل با تارگت قیمت ۱۰۱ دلاری در طی ۱۲ ماه دارند.
پیشبینی افزایش سود سه ماهه اول ExxonMobil توسط گلدمن ساکس
